komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

День молоді: історія свята

30.06.2019

Святкування Дня молоді в Україні на державному рівні було затверджене 1994 році Указом президента України № 323/94. Ініціаторами започаткування такого свята у незалежній Україні виступили молодіжні організації.

Втім, це свято існувало іще в часи СРСР. Тоді воно мало іншу назву — День радянської молоді. Дата святкування тоді припадала також на останню неділю червня.

Кого вважають молоддю

Формально до категорії "молодь" в Україні відносять громадян віком від 18 до 35 років. Її кількість складає понад 22% від усього населення України. Але молодість це статус, який визначається не датою у паспорті, а станом душі.

День молоді: традиції святкування

Традиційно напередодні святкування молодих українців (науковців, військових, спортсменів та представників інших сфер діяльності) нагороджують преміями від Кабміну за досягнення у розвитку України, за мужність та героїзм.

Святкування Дня молоді — це чудовий привід замислитися як над розвитком особистого потенціалу, так і над реалізацією себе на благо своєї родини, свого оточення та країни загалом.

https://www.obozrevatel.com/

Фото з відкритих джерел

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges