komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Дворічна історія перенесення сміттєвого майданчика  у Знам’янці

31.07.2019

Вчора, 30 липня, депутат міської ради Знам’янки Сергій Пашко вкотре порушив питання перенесення сміттєвого майданчика біля музичної школи ім. Лисенка. Історія наскільки тривала, що ніби елементарне комунальне  питання вирішується вже два роки… 

20 листопада 2017 року депутат Знам’янської міської ради депутат Юрій Майборода звернувся із депутатським зверненням про необхідність  перенесення сміттєвого майданчика від зеленої зони від дитячої музичної школи ім. М. Лисенка. 

Згідно розпорядження міського голови  Сергія Філіпенка під номером 212 27 листопада 2017 року була створена комісія, яка 30 листопада 2017 року обстежила згадану територію та було укладено акт.

Сміттєві майданчики біла дитячої музичної школи ім. М.В. Лисенка та по вул. Привокзальній, 3 (що знаходиться біля електричної підстанції Знам’янського РЕМ та гаражами) будуть переносити – події від 23 лютого 2018 року. Таке рішення прийняв Знам’янський виконком (від 22.02.2018), розглянувши депутатське звернення Юрія Майбороди, депутата Знам’янської міської ради, та акт обстеження комісії. Також планується видалити зелені насадження, вивезти сміття та демонтувати самовільно збудовані погреби на земельній ділянці між будинками №9 та №15 по вул. Привокзальній. І знову не виконано!

Далі 20 серпня 2018 року Юрій Майборода вже вкотре клопотався про розміщення контейнерів для сміття біля приміщення колишньої котельні, що у мікрорайоні вокзалу – тоді минуло чимало часу, як  депутат прагнув, щоб існуючий біля дитячої музичної школи ім. Лисенка сміттєвий майданчик перенесли від закладу до приміщення котельні та забезпечили огорожу біля майданчика зі сміттям по вул. Привокзальній, 3 та інше. Знову нуль дій!

Зауважимо, що сам майданчик знаходиться на місці активного руху не тільки транспорту, а й пішоходів. Це ускладнює проїзд, а також засмічує дорогу побутовими відходами. Зовсім поряд – зона зеленого насадження біля музичної школи ім. М. Лисенка, яка теж поступово засмічується.

Риторично хочеться запитати – усі ці  фактори не були помітні тими, хто першочергово встановлював майданчик у такому незручному місці? А тепер купа актів, рішень і коштів потрібно для виправлення того, чого могло просто завбачливо не бути!

Фото зараз 31 липня 2019 року

Оксана Войчишина

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges