komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Цифра дня 15.08.2019

15.08.2019

Відбулосяд підвищення тарифів на водопостачання на 9,5%, утримання будинків та прибудинкових територій – на 7%, каналізацію – на 5,3%. Зниження цін (тарифів) на житло, воду, електроенергію, газ та інші види палива на 0,8% відбулося за рахунок зниження цін на природний газ на 10,3%. 

На споживчому ринку в липні 2019р. ціни на продукти харчування та безалкогольні напої знизилися на 1,1%. Найбільше (на 14%) подешевшали овочі. На 2,1–0,5% знизились в ціні кондитерські вироби з борошна та цукру, продукти переробки зернових, сало, молоко, риба та продукти з риби, сметана, кисломолочна продукція, масло. Водночас на 18,8% подорожчали яйця, на 6,5–0,5% – харчовий лід і морозиво, олія оливкова, фрукти, безалкогольні напої, хліб, олія соняшникова, сири, макаронні вироби, цукор. Ціни на алкогольні напої, тютюнові вироби зросли на 1,4%, у т.ч. алкогольні напої – на 2%, тютюнові вироби – на 0,9%.

http://kr.ukrstat.gov.ua

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges