komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

ДО УВАГИ АБІТУРІЄНТІВ!

29.11.2019

Знам’янський МРВ У ДСНС у Кіровоградській області проводить конкурсний відбір кандидатів для вступу у вищі навчальні заклади Державної служби України з надзвичайних ситуацій за рахунок державних коштів. 

 Відбір проводиться до:

  • Національного університету цивільного захисту України (м. Харків, вул. Чернишевського, 94),

Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України (м. Черкаси, вул. Онопрієнка, 8);

  • Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м. Львів, вул. Клепарівська, 35),

Вінницького вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності ( м. Вінниця, вул. Генерала Арабея, 7).

 Переваги вступу до наших вузів:

Звільнення від проходження служби в Збройних силах України. Курсанти забезпечуються харчуванням, речовим майном та грошовим утриманням. Гарантоване отримання роботи. Можливість придбання житла за умов програми фінансового лізингу. Стабільна заробітна платня від 12000 грн. та щорічне отримання матеріальної допомоги на оздоровлення в розмірі заробітної плати.

 Для вступу необхідний сертифікат ЗНО з таких предметів: Українська мова та література, математика. На базі навчального закладу складається іспит з фізичної підготовки. У конкурсному відборі беруть участь юнаки віком від 17 до 25 років, які мають повну загальну середню освіту та за станом здоров’я придатні до військової служби.

Звертайтесь до Знам’янського МРВ Управління ДСНС України у Кіровоградській області (м. Знам’янка вул. В. Голого, 73. державна пожежно-рятувальна частина) тел.: 7-40-00, 099-217-31-45.

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges