komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

У Знам’янці затверджено рішення про вартість харчування учнів у 2020 році

12.12.2019

 Сьогодні, 12 грудня, під час засідання виконавчого комітету, було розглянуто проект рішення Про організацію харчування учнів у закладах загальної середньої освіти на 2020 рік».

Доповідачка, начальник відділу освіти Знам’янського міськвиконкому Людмила Клименко зауважила, що на наступний рік погоджено організацію харчування у загальноосвітніх школах учнів 1-4 класів та учнів 5-11 класів дітей пільгових категорій.

До пільгових категорій відносять: дітей-сиріт,  дітей, позбавлених батьківського піклування, діти з особливими освітніми потребами, які навчаються у спеціальних та інклюзивних класах, діти із сімей, які отримують допомогу відповідно закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям» та діти, які мають статус «діти-потерпіли від наслідків Чорнобильської катастрофи».

Вартість харчування для дітей на 2020 рік залишається незмінною – 18 грн. на одну особу в день разове гаряче харчування.

Станом на 12 грудня 2019 року кількість учнів 1-4класів, які отримують безкоштовне гаряче харчування у всіх школах міста, становить – 1297 учнів, а учнів пільгових категорій -215.

Крім того, було розглянуто ще один проект рішення «Про харчування окремої категорії дітей у закладах дошкільної освіти на 2020 рік». Даним проектом рішення передбачається організація харчування дітей наступних категорій: діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, які перебувають під опікою і виховуються в сім’ях які отримують допомогу відповідно закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям», діти, які мають статус «діти-потерпіли від наслідків Чорнобильської катастрофи», а також від плати за харчування у садочках звільняються батьки, або особи, що їх замінюють, які виховують дітей з інвалідністю та інших випадках, згідно відповідного наказу Міністерства освіти та науки – всього по місту  це 82 дитини.

Окремо розглянули проект рішення, щодо харчування дітей, батьки яких є учасниками бойових дій, у тому числі АТО, ООС, затверджено порядок харчування – 64 дитини ( у садочках міста Знам’янка), у школах – 122 дитини.

За матеріалами засідання виконавчого комітету

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges