komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

І поїхали знам’янчани по 7 гривень...

28.01.2020

Про подорожчання тарифу на перевезення у Знам’янці, напевно, вже чули всі. Не вщухають і обговорення вартості в самих автобусах, але на тому  і все. 

Як повідомила нам начальник відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі Знам’янського виконкому Інна Кузіна: «Зауваження щодо тарифу у 7 грн. були перед тим, як засідала для обговорення робоча група, всі їх розглянули. На сьогодні жодних офіційних скарг письмово до відділу не надходило.»

Про одну скаргу від мешканців селища Знам’янка Друга під час  85-ої сесії міської ради нагадав депутат міської ради Володимир Мацко. Він зачитав наступне звернення: « Просимо Вас скасувати рішення виконавчого комітету Знам’янської  міської ради від 11  січня 2020 року « Про  підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті міста Знам’янка. Вважаємо, що це рішення не обгрунтоване, нафтопродукти не дорожчають, долар не росте, а навіть зменшився, автобусний парк не оновлюється, старий, брудний і їздить, як йому заманеться. Люди, які приймали рішення, якщо їздять автобусами, то по пільгах… А хто порахував, скільки треба витратити коштів, щоб кожного дня, 14 грн. це у кращому випадку.» (процитовано дослівно із зачитаного).» За рішенням депутатського корпусу звернення передане на розгляд комісії, яка працює у питаннях затвердження тарифу.

Нагадаємо - https://komora.info/podiji/6453-u-znam-yantsi-planuyut-zminiti-vartist-tarifu-na-projizd-u-miskomu-transporti-do-8-grn

Підготувала Оксана Войчишина

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges