komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

З серпня Укрзалізниця відновлює соціальні виплати працівникам

31.07.2020

З 1 серпня 2020 року Укрзалізниця відновлює всі соціальні виплати, які передбачені галузевою угодою та колективним договором, які до цього були відтерміновані в часі у зв’язку з кризою спричиненою пандемією COVID-19. Також буде скасовано чотириденний робочий тиждень для працівників, яким залишилось до виходу на пенсію три та менше років, батьків-одинаків та тих працівників, які виховують неповнолітніх дітей. Про це повідомив в.о. голови правління компанії Іван Юрик. 

«Укрзалізниця — одна з перших державних компаній в Україні, що починає виходити з кризи, спричиненої пандемією коронавірусу. Завдяки впровадженню антикризового плану, поступовому збільшенню обсягів перевезень вантажів, відновленню пасажирських перевезень ми отримали змогу скасувати ряд обмежень по соціальним виплатам для працівників компанії. Для нас залізничники — головна цінність, і ми маємо зберегти наш кадровий потенціал. Це наш пріоритет», — наголосив Іван Юрик.

Так, наприклад, працівники, які писатимуть заяву на відпустку, у серпні будуть отримувати допомогу на оздоровлення без відтермінування в часі. Інші соціальні виплати теж здійснюватимуться без відстрочки.

Також Укрзалізниця відновлює раніше відтерміновані соціальні виплати працівникам. Вони здійснюватимуться в декілька етапів та мають бути повністю виплачені до кінця цього року.

Як повідомлялося раніше, незважаючи на карантинні заходи в країні, Укрзалізниці як соціально-відповідальній державній компанії вдалося зберегти кадровий потенціал та не здійснювати скорочень персоналу. Більше того, працівники, які були виведені в простій, отримують 100% посадового окладу.

Нагадаємо, що 18 березня 2020 року у зв’язку із запровадженням карантинних заходів було відтерміновано окремі соціальні виплати працівникам.

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges