komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Інформація про поширення коронавірусної інфекції станом на 18.08.2020

18.08.2020

У світі вже 22 млн випадків коронавірусу, за минулу добу в  Україні -  1 616, найбільше на Харківщині. На Кіровоградщині померли від ускладнень, спричинених хворобою,  двоє осіб, зареєстровано три нових випадки захворювання на COVID-19, одужали двоє мешканців обласного центру.


Кіровоградщина

У понеділок в лабораторному центрі Кіровоградської області на коронавірус обстежили 161 людину. Зареєстрували три нових випадки захворювання на COVID-19. Йдеться про двох жінок із Кропивницького та чоловіка з Бережинки Кропивницького району. У всіх - пневмонії.

Одужали від коронавірусу двоє мешканців обласного центру. Померли від ускладнень, спричинених хворобою, ще двоє мешканців Кіровоградщини. Йдеться про 55-річну жінку з Олександрії з онкозахворюванням і 41-річного чоловіка з Бобринця з цукровим діабетом. Вони перебували на госпіталізації в обласній лікарні, проте через важкість стану медики не змогли їх врятувати.


Україна

За минулу добу, 17 серпня, в Україні зафіксовано 1 616 нових випадків коронавірусу. При цьому 27 хворих померло і 761 одужав. Найбільше випадків виявили в Харківській області – 204. Крім того, у Львівській області підтвердили 181 випадок коронавірусу, в Чернівецькій – 172, в Івано-Франківській – 169, у Рівненській – 112.

По 3 летальних випадки від COVID-19 сталося у Львівській, Чернівецькій, Івано-Франківській та Вінницькій областях. По 2 – у Волинській, Чернігівській, Сумській та Кіровоградській. Іще по одній смерті від хвороби зафіксовано у Києві, на Київщині, Закарпатті, Харківщині, Одещині, Житомирщині та Дніпропетровщині.

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов на брифінгу повідомив, що за минулу добу було госпіталізовано 270 людей. За добу загалом було здійснено 28 292 тестування, з них 15 120 методом ПЛР, 13 172 методом ІФА. Із 1 616 людей, у яких виявили коронавірус минулої доби – 107 дітей і 65 медичних працівників.


Світ

За даними сайту Worldometers число зареєстрованих випадків захворювання на коронавірус у світі наразі складає 22 мільйони 36 тисяч. За останніми даними, одужали від коронавірусної інфекції вже 14,7 млн. Водночас померли від ускладнень майже 777 тисяч хворих. 17 серпня COVID-19 підтвердили у 191 тисячі осіб. Це вперше за декілька тижнів, коли кількість нових випадків становить менше 200 тисяч. 

В Індії виявили 54 тисячі хворих, у США – 40,5 тисяч, у Бразилії – 23 тисячі, у Колумбії – більше 8 тисяч, у Росії – майже 5 тисяч. 

У понеділок померли 4083 особи, у яких діагностували коронавірус.

Джерела: http://www.kr-admin.gov.ua https://www.pravda.com.ua


Читайте також: Батьки не мають здавати кошти на підготовку шкіл до боротьби з COVID-19

Велосипедистка зі Знам’янського району стала срібною призеркою чемпіонату України

У Знам’янці два тижня працюватиме пересувний діагностичний центр

Слідкуйте за нашими новинами у Facebook  та на каналі YouTube

 

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges