komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

На Кіровоградщині виборчу адресу змінили понад 250 мешканців

3.09.2020

За два місяці до органів ведення Державного реєстру виборців щодо зміни виборчої адреси звернулися 267 мешканців Кіровоградської області, що є 19 показником серед загальної кількості звернень по країні. Про це повідомляють спостерігачі ОПОРИ.

За інформацією Державного реєстру виборців, станом на 1 вересня 2020 року процедурою зміни виборчої адреси скористалися 117 особи, які зареєстровані в  Кіровоградській області, але голосувати будуть в інших регіонах – там, де фактично мешкають. 69 осіб голосуватимуть на Кіровоградщині, хоча вони зареєстровані в інших областях, 81 виборців змінили свою виборчу адресу в межах регіону.

Найбільше звернень про зміну виборчої адреси в громаду (прибули) зареєстровано щодо Кропивницької міської та Соколівської сільської громади Кропивницького району – 29 та 26 звернення відповідно. Найбільша кількість звернень щодо зміни виборчої адреси з громади (вибули) зареєстровано від виборців із Кропивницької міської та Олександрійської міської громади (Олександрійський район)  – 56 та 17 відповідно. У межах громад по 5 виборців змінили місце голосування у Кропивницькій міській та Олександрійській міській громаді.

Нагадаємо, що ОПОРА підготувала детальну інструкцію як людям, які живуть не за місцем реєстрації або не мають реєстрації, проголосувати на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року. Аби взяти участь у цих місцевих виборах змінити виборчу адресу можна до 10 вересня. 


Читайте також: Монету номіналом 25 копійок виводять з обігу

За минулу добу на Кіровоградщині ліквідовано 26 займань у екосистемі

Найчастіші порушення автомобілістів на дорогах Кіровоградщини

Слідкуйте за нашими новинами у Facebook  та на каналі YouTube

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges