komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Опалювальний сезон: після профнавчання понад 30 безробітних Знам’янщини даруватимуть людям тепло

08.10.2020

Щороку у керівників підприємств, установ та організацій виникає потреба в укомплектуванні робочих місць кваліфікованими працівниками за професіями «оператор котельні», «машиніст (кочегар) котельні» та «оператор теплового пункту».

«В основному, такі працівники потрібні до закладів освіти, охорони здоров’я, та на підприємствах, де працює чимала кількість людей. Тому головним критерієм роботи котельні є безпека тих, хто щоденно знаходиться у цих установах. Працівники повинні знати не просто, як правильно включити агрегат, а і як організувати безпечну його роботу, захист від пожежі, вибуху та інших випадків пов’язаних з роботою опалювальних пристроїв», – говорить начальник відділу активної підтримки безробітних міськрайонної філії обласного центру зайнятості Олена Баланенко.

Знам’янська міськрайонна філія обласного центру зайнятості не стоїть осторонь цього питання та організовує, на замовлення роботодавців міста та району, курси цільового призначення за навчальною програмою «Дотримання безпечних умов праці при виконанні робіт у котельнях на різних видах палива».

Під час проходження навчання слухачі курсів мають можливість ознайомитись із основними положеннями чинного законодавства України про охорону праці, вимогами до загальної організації роботи, виробничої санітарії, пожежної безпеки, правилами поведінки при виникненні аварій, прийомів та способів надання долікарської допомоги потерпілим, правилами технічної експлуатації систем теплових установок і мереж, правилами охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском, тощо.

«Такий вид професійного навчання безробітних громадян, насамперед, забезпечує ринок праці кваліфікованими кадрами, озброєними необхідними сучасними знаннями для проведення робіт з підвищеною небезпекою та дає змогу кожній людині мати гідний заробіток та більш комфортні умови праці», – розповіла О. Баланенко.

Після проходження професійного навчання понад 30 осіб будуть працевлаштовані до закладів освіти, охорони здоров’я та інших організації міста Знам’янка та Знам’янського району.

Джерело: https://kid.dcz.gov.ua


Читайте також: На коронавірус захворіли 19 мешканців Кіровоградщини

Поділ на виборчі округи у Знам’янці: тепер їх 4

У Знам’янці завершили роботи на насосних станціях, ремонт запірної арматури, врізали манометри та датчики на витратоміри

Слідкуйте за нашими новинами у Facebook  та на каналі YouTube

 

 

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges