komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

ВЕЛИЧЕЗНІ ПИСАНКИ СТАЛИ  ОКРАСОЮ ПЕРЕДВЕЛИКОДНЬОЇ ЗНАМ’ЯНСЬКОЇ ГРОМАДИ

28.04.2021

28 квітня розпочала свою роботу конкурс-виставка великих Писанок. Неординарну експозицію відкрили просто неба   перед міським Палацом культури. Унікальні експонати милуватимуть око знам’янчан та гостей громади   з 28 квітня по 4 травня. 

Ідея ексклюзивної писанкової виставки належить  виконавчому комітету Знам’янської міської ради. До її реалізації долучилися талановиті трудові колективи, громадські організації та мешканці Знам’янської міської територіальної громади.  
На конкурс подано більше 20 заявок, тому місцем розташування Писанок було обрано площу біля міського Палацу культури.

І дійсно розмаїття Великодніх писанок вражає своєю неповторністю.

Уважно розглядаючи диво-писанки, відвідувачі відзначили, що кожна з них має свій оригінальний задум, поєднання графічних символів, писанкових кольорів та сучасного дизайну. Без перебільшення, автори вклали у витвори всю душу і серце.  

Своїми враженнями від побаченого ділиться Знам’янський міський голова Володимир Сокирко. 

«Знаєте, коли ми думали над форматом проведення святкування, то обговорювали різні варіанти. Але,  обираючи з них, для мене, як для очільника громади, було важливо підтримати проєкт, який єднає мешканців громади задля спільної мети - збереження українських традицій, популяризації українського мистецтва, культури і створення великодньої атмосфери.
Так народилася виставка-конкурс Великодніх писанок.

І, завітавши сьогодні до міського Палацу культури, я переконався, що така ініціатива стала до душі нашим мешканцям. Подивіться скільки різнобарвних, креативних і яскравих Великодніх писанок зробили трудові колективи, громадські організації і мешканці нашої Знам’янської міської територіальної громади.

Відкрию секрет, що мені вже телефонували колеги з сусідніх громад, щоб поцікавитися чи буде проводитися у наступному році така виставка? І я з впевненістю можу відповісти, що ми запропонували сусіднім громадам взяти участь у обласному фестивалі Писанок, який плануємо провести на території Знам’янської міської територіальної громади у наступному році.

І якщо дозволять карантинні обмеження, то ініційований нами фестиваль Писанок стане справжньою окрасою нашої області!

Як зазначила голова конкурсної комісії, керуючий справами (секретар) виконкому Лілія Меренкова, що вже саме участь у даному конкурсі об’єднала, як пересічних мешканців територіальної громади, так і трудові колективи організацій, підприємств, установ, громадські організації.

- Маю надію, що в наступному році учасників заходу стане більше і ми проведемо його у більшому форматі.

Без сумніву, цими днями виставка стане однією з найулюбленіших локацій для фотосесій, як знам’янчан, так і гостей громади.

Джерело - https://znam.gov.ua/

Також читайте:

ТАРИФ НА ДНІПРОВСЬКУ ВОДУ ЗНИЗЯТЬ?

ЗА НЕСВОЄЧАСНЕ ПОДАННЯ Е-ДЕКЛАРАЦІЇ ПРИСЯЖНУ ПРИТЯГНУТО ДО АДМІНІСТРАТИВНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ

ПЕРЕГЛЯД СУБСИДІЙ І НОВІ ДОРОГИ: ЩО ПРИЙНЯВ КАБМІН 28 КВІТНЯ

КОРОНАВІРУС НА КІРОВОГРАДЩИНІ СТАНОМ НА 28 КВІТНЯ: 134 ЗАХВОРІЛИ, 120 ОДУЖАЛИ, 6 ПОМЕРЛИ

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges