komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

ДП «Чорноліський лісгосп»: зимові  турботи про весну

1.12.2021

Завершальним штрихом і закриттям лісокультурного сезону стали роботи з висаджування квіткової продукції цибулькових: тюльпанів, крокусів та гіацинтів у тепличному господарств Богданівського лісництва. Вже протягом кількох років лісівники Чорноліського лісгоспу проводять вигонку квітів до 8 березня та радують своєю   продукцією жіноцтво Знам’янщини.

 Цього року прийняте рішення наростити об’єми квіткової продукції втричі  та освоїти алгоритм вигонки нових видів квітів, адже минулорічна практика показала, що попит та квіти щорічно зростає і не всі бажаючі минулого року змогли придбати квітковий комплімент до свята.


У квіткове сховище підприємства спрямовані 6 тисяч цибулин тюльпанів, 1 тисяча шт. цибулин крокусів та 350 шт цибулин гіацинтів. Висаджені тюльпани будуть вирощені на зріз, а от крокуси та гіацинти красуватимуться навесні в горщиках. Щодо гами кольорів, то вона нині буде різнобарвна, адже висадили 12 сортів тюльпанів, 7 сортів гіацинтів та  1 сорт великоквіткових крокусів. То ж, місія виконана!
 Наступним кроком лісівників є забезпечення населення новорічними ялинками.

Джерело - https://chernoles.com/

Також читайте: ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ “ФЛОРА” ЗАПРОШУЄ НА ВОДНИЙ ФОРУМ КІРОВОГРАДЩИНИ

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges