komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

УКРАЇНЦІ МАСОВО КУПУЮТЬ ВЖИВАНІ АВТО. ЯКІ МОДЕЛІ НАЙБІЛЬШ ПОПУЛЯРНІ

9.08.2022

75% куплених машин виготовлені більше 10 років тому.

У липні український автопарк поповнили майже 45,8 тис вживаних легкових авто, що на 16% менше, ніж торік і майже вдвічі менше, ніж у червні цього року. Про це повідомляють у Асоціації автовиробників України «Укравтопром». 

З цієї кількості: 10% випало на автомобілі віком до 5 років, 15% склали легковики від 6 до 10 років, а 75% авто були виготовлені більше 10 років тому. 

Впродовж липня українці найчастіше реєстрували такі ввезені з-за кордону вживані авто: Volkswagen Passat – 2,8 тис шт.; Volkswagen Golf – 2,7 тис шт.; Renault Megane – 2,2 тис шт.; Scoda Octavia – 1,7 тис шт.; Ford Focus – 1,3 тис шт.

Найбільшу кількість реєстрацій машин, що у липні перейшли на українські номери, оформили у Львівській області – 14% від загальної кількості. На другому місці –  Волинська область (11%) авто, на третьому – Рівненська область (8%). 

Також читайте:

НАЦПОЛІЦІЯ ПРИПИНИЛА ДІЯЛЬНІСТЬ ОРГАНІЗОВАНОЇ ЗЛОЧИННОЇ ГРУПИ, ЯКА ТОРГУВАЛА АВТОМОБІЛЯМИ ДЛЯ ЗСУ, ОТРИМАНИМИ ЯК ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА

ЮНІСЕФ ЗАПУСКАЄ МОБІЛЬНИЙ ЗАСТОСУНОК ДЛЯ РОЗВИТКУ ДОШКІЛЬНЯТ

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges