komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

 У м. Знам’янка відкрили meetup-хаб «ДоЗОМ»

28.04.2023

«Допоможемо разом» - так розшифровується скорочена  назва хабу «ДоЗом», що вчора відкрили у Знам’янському професійному ліцеї. Подія стала можлива завдяки спільним зусиллям: адміністрації навчального закладу, Української освітньої платформи та Парафії Успіння Пресвятої Богородиці УГКЦ у м. Знам’янка.

Робити гарні справа для молоді – то головна сподвижна ідея людей, котрі об’єднались і разом доклали чималих зусиль, щоб хаб став сучасним місцем для проведення навчальних, дозвілевих та інших заходів.

На фото - під час відкриття хабу "ДоЗом"

 

 


  • Ми дуже вдячні, що є можливість сьогодні відкривати такий чудовий простір, бо це зроблено для молоді – нашого майбутнього, нашої Батьківщини, - зазначив запрошений на урочистості парох Парафії Різдва Святого Івана Хрестителя Української Греко-Католицької Церкви у м. Кропивницький от. Іван Третяк, - майте можливість розвивати себе і дякуйте  за такі можливості людям, які зробили це все. І якщо ми сьогодні починаємо таку важливу справу, то нехай це буде з Богом, бо  є запевнення, що це триватиме довго і матиме успіх.

 

Разом з от. Іваном Процем (настоятелем храму Успіння Пресвятої Богородиці УГКЦ) от. Іван Третяк здійснили освячення хабу «ДоЗом» і побажали всім, хто став учасником відкриття добра і розвитку.

Керівник Знам’янського професійного  ліцею Володимир Смалько, під час виступу зізнався, що сумнівався, що проєкт буде реалізовано так швидко - всього за 3 місяці, адже проведено дуже багато роботи.

 

 


  • Зараз я переконаний, що всі люди, які повірили у створення хабу, будуть і далі разом з нами і щодень тут лунатимуть дитячі голоси – це найважливіше, - відмітив Володимир Смалько.- Я дуже вдячним всім людям за підтримку, ми готові до нових проєктів…

 


 

Запрошений на відкриття хабу «ДоЗом» міський голова Володимир Сокирко зауважив, що не зважаючи на військовий стан, життя не завмирає і навіть отримує нові поштовхи для об’єднання знам’янчан у втіленні сучасних проєктів.

 На фото - у хабі "ДоЗом"

 

 

 


 - Передостанній такий молодіжний простір ми відкривали у м. Херсон, який після деокупації знову запрацював, - повідомив представник Української Освітньої Платформи Артем Костюченко. - Ми віримо у українську молодь. Я поділюсь своїм враженням від громади у Знам’янці – ви дуже позитивні люди, вмієте єднатись навколо ідей. Молодь має збиратись навколо багатьох ідей, і це дуже добре, коли вони мають для цього місця!


Організатори проєкту о.Іван Проць, Оксана  Проць та Олена Олізько  розповіли свої враження про хід реалізації задуму, побажали, щоб на цьому місці було гамірно і подякували всім.

 

Оксана Войчишина

Фото – Оксани Войчишиної

 Також читайте: ЧИ ЗМІНИТЬСЯ МІНІМАЛЬНИЙ РОЗМІР ДОПОМОГИ ПО БЕЗРОБІТТЮ З 1 ТРАВНЯ ПОТОЧНОГО РОКУ?

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges