komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Спорт

Міжнародний турнір зі снукеру "Перший сніг": успіхи збірної Кіровоградщини

7.12.2017

З 2 по 6 грудня у в київському більярдному клубі «Лідер» відбувся   Міжнародний турнір зі снукеру "Перший сніг". Збірна команда Кіровоградської області була представлена у кількості 13 чоловік, з них 7 - знам'янчани , 6-  з  Кропивницького.  У загально- командному заліку наша команда посіла почесне третє місце. 

Міжнародний турнір зі снукеру об’єднав разом 70 учасників з Молдови, Киргизстану, Індії,  Мароко та України.

У загально- командному заліку наша команда посіла почесне третє місце, а груповий етап подолали двоє спортсменів - Юрій Томенко з Кропивницького і Дмитро Чернецький зі Знам'янки.

Олексій Таборовець, суддя зі Знам’янки розповідає:«Більш масштабних змагань зі снукеру  Україна ще напевно не бачила. А участь Мікаелли Табб(шотландський професійний рефері по пулу та снукеру) та її майстер-клас просто вражаючий. Він найменших деталей поведінки суддів до правил суддівства була можливість обговорити. Семеро суддів турніру зі Знам'янки відсудила 24 матчі. Я дуже гордий за Знам’янку, ми розвиваємо снукер в Україні якнайкраще.

Свою участь у турнірі я брав і як гравець, і як суддя. Великих результатів як гравець я не досяг, але я дізнався як стати суддею міжнародного рівня.»

Дмитро Чернецький вийшов в плей-оф і посів 17 місце, однієї перемоги не вистачало Дмитрові для того, щоб брати участь у відборі на чемпіонат Європи U18.

Оксана Войчишина

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges