komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Спорт

На баскетбольних змаганнях у залік ОСІ

14.06.2018

9 червня, у Кропивницькому відбулися змагання з баскетболу в залік ОСІ серед команд районів, ОТГ та міст Кіровоградської області. 

Знам’янський район (тренер Олександр Довженко) був представлений як в змаганнях серед чоловіків, так і серед жінок. Жеребкування змагань не порадувало команди Знам’янського району. У змаганнях серед жінок участь брали вісім команд, але їх поділили на три групи (мало бути 9 команд, але Олександрійський район до приїхав). Це порушило спортивний принцип змагань. В одній групі було дві команди – Олександрівський район програв Новомиргородському району, але отримає однакову кількість очок, що і команди, які посіли другі місця у інших двох групах змагань.
Знам’янський район потрапив до групи «А», в якій суперниками були сильні команди Помічнянської ОТГ та Кіровоградського району. На жаль, молода команда Знам’янського району програла обом суперникам і посіла 7-8 місця на цьому турнірі.

Чоловіча команда Знам’янського району потрапила до групи, в якій суперниками була Помічнянська ОТГ та Добровеличківський район. У першій грі команда Знам’янського району поступилася баскетболісткам з Помічнянської ОТГ. А от в останній своїй грі на цих змаганнях команда Знам’янського району не залишила шансів супернику з Добровеличківського району – 36:10. Ця перемога дозволила посісти друге місце в групі і 5-8 місце загалом на турнірі.

Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської райдержадміністрації Віктор Слюсаренко

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges