komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Спорт

Видовищний двобій «Ниви» та «Колоса»

13.08.2018

До учорашнього матчу 9 туру Чемпіонату району з футболу цибулівська «Нива» та дмитрівський «Колос» підходили з різним настроєм після ігор попереднього раунду та практично протилежним турнірним становищем. «Нива» минулого тижня мінімально поступилася знам’янському «Локомотиву», «Колос» же у Трепівці упевнено переграв місцевий «Маяк»; цибулівчани йшли шостими, а дмитрівчани замикали лідерську трійку. 

Зрозуміло, що з огляду на таку ситуацію, саме «Нива» мала форсувати події на полі, до цього й статус господарів зобов’язував. Проте перший небезпечний момент створив саме «Колос», але голкіпер цибулівчан зміг перевести на кутовий м’яч, що летів під перекладину. А от, коли у другій десятихвилинці першого тайму гра трохи заспокоїлась, півзахисник «Ниви» Антон Оганесов з-за меж штрафного потужно пробив під перекладину, і воротар суперників виявився безсилим. Після пропущеного м’яча, зрозуміло, «Колос» кинувся відігруватися, але моментів у дмитрівчан, аби зрівняти рахунок, було менше, ніж у господарів забити вдруге. Скажімо, той самий Антон Оганесов виходив один на один з воротарем, але цього разу голкіпер «Колоса» свою команду врятував. А в іншому епізоді м’яч таки закотився вдруге у ворота дмитрівчан, проте боковий суддя «запалив» прапорець і гол не було зараховано. Хоча вже до кінця тайму футбольне повір’я про те, якщо м’яч залітає у ворота нехай навіть після офсайду, команда все одно заб’є. Під завісу першої сорокап’ятихвилинки красивим невідпорним голом вдруге відзначився Антон Оганесов.

Другий тайм цілком очікувано розпочався з атак «Колоса». Гості мобілізували сили та запекло йшли на ворота «Ниви». «Колос» заробив і подав кілька потенційно небезпечних штрафних, доки один із них не завершився взяттям воріт господарів. Проте «Нива» розвинути успіх дмитрівчанам не дала, без особливих «пожеж» ліквідуючи загрози власним воротам. Цибулівчани й у захисті не засиджувалися, що вилилося у гол Валентина Жугана, який і встановив фінальний рахунок 3:1. Таким чином, у турнірній таблиці Чемпіонату району «Нива» піднялася  й ділить 4-5 сходинку з петрівським «Буревісником», який сьогодні в іншому двобої туру поступився «Хлібодару» з рахунком 0:3, проте в цибулівчан на гру більше. «Колос» продовжує ділити 2-3 рядок з «Буревісником», але богданівським, проте останні зіграли на дві гри менше. Наступними вихідними у Чемпіонаті району пауза, а йому на зміну прийдуть перші чвертьфінальні ігри Кубку району. На 19 серпня заплановані поєдинки: «Нива» - «Локомотив», «Колос» - «Кристал», «Маяк» - «Буревісник» (Петрове), «Буревісник» (Богданівка) – «Хлібодар». Запрошуємо жителів Знам’янщини прийти підтримати улюблені команди!!!

Дмитро Шульга

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges