komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Спорт

Академія снукеру Знам’янки: новий сезон і нові старти

5.09.2018

Під час літніх місяців більшість дітей відпочивають, але у Академії снукеру Знам’янки відбулося декілька знакових подій. Про те, що цікавого згадують вихованці і тренери та,  як розпочнеться новий сезон, нам розповіла керівниця Академії снукеру Знам’янки Анна Лісовенко

  • Анно, розкажіть, які важливі змагання відбулися під час літа і які нові досягнення у снукеристів Знам’янки?
  • Найбільш важливою подією цього літа став серпневий Міжнародний турнір «Кубок Незалежності» (організатори – Національна федерація снукеру України, керівник Сергій Бойко), який відбувся в Києві. Я там була заступником головного судді, а наші вихованки з Кропивницького учасницями - Маргарита Лісовенко та Анною Ландирєва. Цей турнір став дуже показовим для наших дітей, бо брало участь 80 спортсменів, з 8 країн (приїхали перші номери рейтингу Білорусь, Литви, Естонії, Латвії, Молдови, Болгарії). Ми мали можливість побачити дуже високий рівень гри.

Також літом ми взяли участь у Чемпіонаті України  у категорії U 16. Провідні наші гравці, на жаль, не змогли взяти участь у цих змаганнях, але серед дівчат Лілія Царуш посіла 2-е місце і 3-ті місця розділили Аліна Владімірова та Яна Мариненко.  

 

 

  • Новий старт від вересня – це новий набір учнів, нова участь у змаганнях. Розкажіть про наміри?
  • Набір учнів – це наш постійний стан, тобто ми постійно його проводимо. Зараз у нас системно займається 30-35 дітей, це наш потенціал. Працює три тренери - я і двоє знам’янських тренерів -  Олег Степаненко  та Дмитро Чернецький. Ми налаштовуємось на тренування у групах – на 6-7 дітей, тоді можна говорити про кращі результати.

 

Новими емоціями і намірами націлений розпочати осінній сезон один з тренерів Академії снукеру Знам’янки Олег Степаненко. Від листопада 2017-го року цей вид спорту став не просто цікавий для вчителя фізичного виховання з 20-им досвідом,  зараз – це для нього мета життя, націлити дітей розбиратись у техніці удару, бути вправними у грі. На сьогодні п’ятеро вихованців з селища Знам’янка Друга стали учнями зі снукеру за запрошенням Олега Івановича.

  • Коли запитують, що дає снукер для життя, - моя відповідь така – я став іншим, більш спокійним, сконцентрованим і націленим на мету, - ділиться Олег Іванович, - зараз у мене близько 18 учнів. Мої учні розуміють, що помилки можна прибрати завдяки тренуванням.

Найбільше емоцій та вражень у вихованців академії після літа виникло під час відвідування оздоровчого табору  в червні, у Затоці. Дванадцять днів діти відпочивали,  брали участь у конкурсах, змаганнях, тобто фізичної підготовки.

Оксана Войчишина

фото Анни Лісовенко

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges