komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Спорт

Майстер-клас від  чемпіона світу Влада Ільїна

11.09.2018

У рамках Тижня фізичної культури та спорту, 6 вересня в Олександрії  у спортивному клубі «Макс» відбувся семінар-практикум з чемпіоном світу з бойового самбо, майстром спорту України міжнародного класу з ММА  Владом Ільїним. 

Не зважаючи на те, що на сьогодні Влад Ільїн навчається та тренується в місті Дніпро, доволі часто він проводить тренування для вихованців знам’янського клубу «Піт-Файтер».  На запрошення олександрійських спортсменів Влад відвідав спортивний клуб «Макс». Йому завжди є чим поділитись, бо тримає на пульсі розвиток та розуміння всіх нововведень у змаганнях різних рівнів.

  • Я ділюся всім, що дізнаюся нового в спорті, так ММА (змішані єдиноборства) розвивається дуже стрімко. Я думаю, що пройде небагато часу і цей вид спорту буде визнаний як олімпійський, тому для отримання гарних результатів, треба розуміти всі останні новинки. Ось у жовтні відбудеться чемпіонат світу з джиу-джитсу і чемпіонат Європи з бойового самбо, я планую взяти участь у цих змаганнях теж. А під час семінару-практикуму мені було приємно розуміти, що спорт та здоров’я цікавить молодь, бажано, щоб так було як для найбільшої кількості людей, адже у помірних для кожної людини можливостях – це здоров’я, для спортсменів – спосіб життя.

Оксана Войчишина

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges