komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Спорт

Вболівальники найстарішого футбольного клубу Кіровоградщини влаштували акцію на підтримку «Зірки»

19.03.2019

 Сьогодні, 19 березня, вболівальники ФК «Зірка» вийшли на чергову акцію на захист клубу на площу перед міською радою у Кропивницькому. 

Небайдужі до долі «Зірки» виступають на її захист в обласному центрі вже вдруге. Така реакція вболівальників на те, що ФК не буде продовжувати виступи у весняній частині чемпіонату України з футболу в Першій лізі, а всім футболістам надали статус вільних агентів – вони вже не гравці клубу. «Клуб, як бачимо, не вдалося врятувати для виступу в другій частині чемпіонату. Гроші не виділили. Петицію також не підтримали в міській раді, хоча вона набрала 451 голос. Не підтримали тому, що клуб знаходиться в приватній власності», – сказав активіст Дмитро Волошин. Вболівальники пропонують створити муніципальний футбольний клуб, який буде знаходитися на балансі міста.

 «Знаємо досвід інших міст, де зараз діють муніципальні клуби. Думаю, ми запропонуємо це нашим чиновникам і сподіваємося, що вони відреагують на це позитивно. «Зiрка» – невiд’ємна частина культури i iстoрiї нашoгo мiста, це наше oбличчя на футбoльнiй мапi України. Тим паче, цей клуб – найстарiший з дiючих на Кірoвoградщині i всьoгo на два мiсяцi мoлoдший за найстарiший клуб України. Це питання важливе, тож ми не збираємoся вiдступати», – сказав Вoлoшин і зауважив, щo активісти вихoдимуть на акцiї, аж «пoки їм не вдасться дoмoгтися певного результату.

До учасників акції вийшов начальник управління молоді та спорту міської ради Кропивницького Сергій Колодяжний. «Міська влада не має можливості втручатися, оскільки стадіон і земля оренді - це приватна структура. У бюджеті міста навряд чи знайдуться кошти на утримання «Зірки». Крім того, наразі немає чіткої позиції керівництва клубу, окрім висловлювань у соцмережах», - сказав чиновник. Нагадаємо, за словами президента ФК «Зірка» Максима Березкіна, команда припинила свою участь в чемпіонаті Першої ліги через тиск НАБУ та правоохоронців.

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges