komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Спорт

Перший етап обласних сільських спортивних ігор

26.03.2018

У Кропивницькому відбувся перший етап обласних сільських спортивних ігор серед сильніших спортсменів збірних команд районів та об’єднаних територіальних громад Кіровоградської області.

Вони проводяться згідно календаря спортивно-масових заходів Кіровоградського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у два етапи. Перший етап відбувся у приміщенні Кропивницького коледжу механізації сільського господарства. Участь взяли спортсмени з Петрівського, Бобринецького, Олександрівського, Знам’янського, Кіровоградського, Маловисківського, Новоукраїнського, Онуфріївського, Компанівського районів та Помічнянської, Соколівської, Великосеверинської, Новоукраїнської ОТГ.

На урочистій церемонії учасників змагань привітали заступник начальника Управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації Уляна Соколенко, керівник Кіровоградського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Дмитро Янчук та директор Кропивницького коледжу механізації сільського господарства Олександр Маменко.

На першому етапі обласних сільських ігор проводилися змагання з гирьового спорту, тенісу настільного, шахів та шашок. Знам’янський район був представлений командою у складі: Віктор Слюсаренко (шахи), Варвара Рожкова (шахи), Володимир Плохий (шашки), Анна Пивовар (шашки), Кирило Балаєнко (гирьовий спорт).

Зазначимо, що у змаганнях з шахів і шашок не вдалося вийти до фінального етапу, до трійки кращих спортсменів. А Кирило Балаєнко став переможцем у гирьовому спорті.

http://oms-zn.com.ua

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges