komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Війна

Зона АТО очима тих, хто нас захищає (Частина І)

8.08.2017

Вже втретє волонтери ГО «Знам’янське об’єднання «Майдан» 6-7 серпня здійснили поїздку в зону проведення антитерористичної операції, до міста Бахмут. Спільними зусиллями мешканців міста Знам’янка та Знам’янського району була зібрана допомога нашим захисникам (продукти харчування, рукавички, мішки, лопати, шприци і багато інших необхідних речей для служби), яку волонтери передали військовослужбовцям 54, 57, 72-ої бригад та  батальйону «Айдар». Але, як говорять самі бійці, головна допомога волонтерів під час таких візитів полягає   в  прояві уваги та живому спілкуванні, які надають сил для подальшої боротьби з окупантами. Для волонтерів немає різниці чи військовослужбовець зі Знам’янщини, чи з іншого куточка України, тому що за багаторічну волонтерську діяльність усі хлопці стали «НАШИМИ».

KOMORA.INFO розпочинає цикл матеріалів із зони АТО (журналістка нашого видання побувала на цій території), в яких мова піде про життя та службу військових там, на Донеччині, яка нам здається такою далекою за відстанню, але в той же час про події на її землях ми чуємо кожного дня з блакитного екрана телевізора. Багатьох нас цікавить, що відбувається на справді з того, що нам «вкладає в вуха» телебачення. Як живеться людям, які час від час чують вибухи поряд своїх домівок. Крім цього, розкажемо історію трьох чоловіків, які такі різні і водночас їх єднає одна спільна річ - жага захистити Україну.

Перша зустріч волонтерів відбулася з військовими з 57-ої бригади в м. Покровськ, куди хлопці приїхали з перших ліній, подолавши багатокілометрову відстань. Саме про цю зустріч піде мова у наступному матеріалі.

Наталка Хандусенко

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges