komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Спорт

Богданівці «дали гідний бій» лідеру Першості області

20.05.2017

Вчора, 18 травня, у Богданівці юнаки зі Знам’янського району провели матч 12-го туру Першості області (І група, 2001/2002 р.н.) з футболу сезону 2016/2017 років.

Суперником був лідер Першості області – «КДЮСШ-2-Піонер» (Кропивницький). До звітного команда з Кропивницького здобула вісім перемог і лише одного разу втратила очки. По при те, що гості були фаворитами матчу богданівська команда дала гідний бій супернику. Вже на 16-ій хвилині матчу гравець нашої команди Сергій Костін відкрив рахунок. А через 10 хвилин після помилки голкіпер господарі пропустили м’яч. У другому таймі матчу команда з обласного центру вийшла вперед. Мали шанси богданівці зрівняти рахунок, але не зуміли. Сергій Костін не реалізував пенальті, а Шевченко поцілив у перекладину воріт. У підсумку матч завершився з рахунком 2:1 на користь команди «КДЮСШ-2-Піонер».
1-го червня у останньому турі Першості області юнаки зі Знам’янського району у Кропивницькому зустрінуться з місцевою командою «КДЮСШ-2-СДЮШОР-2».

Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської райдержадміністрації Віктор Слюсаренко

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges