komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Люди

Кропивничани додали особливості випускному в знам’янській школі-інтернат

27.05.2017

Вчора, 26 травня, у Знам’янській спеціальній загальноосвітній школі-інтернат І-ІІІ ступенів Кіровоградської обласної ради відбувся випускний вечір, який був незвичайним завдяки ученицям Кіровоградського професійного ліцею сфери послуг, студії флористики «Олена» та активістам міста  Кропивницький, які додали родзинки до свята закладу.

Кропивничанки Наталка Бардалим та Катерина Куріпка виступили ініціаторами привітань випускників школи-інтернат, залучивши інших небайдужих зі свого міста до ініціативи.

На свято школи-інтернат завітали справжні юні майстрині, які створили неймовірні образи для випускників, починаючи із зачіски і закінчуючи макіяжем. До кожного випускника як для хлопців, так і для дівчат, учениці ліцею створювали індивідуальний образ, що надало змогу дітям відчувати себе справжніми моделями. На деякий час кабінет української мови перетворився в справжній салон краси. Талановиті ліцеїстки не зупинилися лише на випускницях, вони приділили увагу усім охочим дівчаткам закладу.

Жодне свято не можна уявити без квітів, які презентувала випускникам кропивницька студія флористики «Олена». Гарні букети червоних троянд прикрасили образи винуватців свята.

Багато кропивничан не залишились осторонь і долучились до ініціативи привітати випускників: колектив історичного факультету КДПУ ім. В.Винниченка та декілька родин з Кропивницького подарували солодощі.

Отже, випускний-2017 довго будуть пам’ятати в школі-інтернат, і не тільки випускники. Свято вийшло яскравим та незабутнім!

Наталка Хандусенко

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges