komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Події

Перемоги юних знам’янчан у Світловодську

6.06.2017

З нагоди Дня міста Світловодська 4 червня відбувся VІІ регіональний фестиваль «Барви рідної землі», в якому взяли участь хореографічні колективи Світловодська, Черкас, Кременчука, Новоукраїнки, Новомиргорода, Малої Виски, Нової Праги, Знам’янки, села Дмитрівки тощо. Конкурсна програма проходила у двох номінаціях: «Народний танець» та «Сучасна хореографія».

У номінації «Народний танець» наше місто представили зразковий дитячий танцювальний колектив «Веселка» та народний самодіяльний ансамбль української пісні і танцю «Барвінок», хореограф Тетяна Часник. Вже традиційно, колективи повернулися з перемогою.

Народний самодіяльний ансамбль української пісні і танцю «Барвінок» здобув у своїй номінації, вікова група 13-16 років, почесні два І-ші місця. Учасники ансамблю виконували два танці: «Україночка» та «Березнянка».

Зразковий дитячий танцювальний колектив «Веселка» посіли І і ІІ місця у віковій категорії 9-12 років за виконання танців «Гуцулята» та «Квітка Розмарія».

Наталка Хандусенко

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges