komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Люди

Ваше хобі виготовляти мило або свічки? Тоді долучайтеся до ярмарку!

24.07.2017

Творча група «Jane & Vika», м. Кропивницький, запрошує до участі у ярмарку «SOAP&CANDLES» тих, хто виробляє власноруч мило та свічки, який відбудеться в суботу, 12 серпня, у затишному дворику біля какао-бару «Пудинг» і почнеться о 16:00. Для авторів виробів участь у ярмарку є безкоштовною, але за попередньою реєстрацією.

Крім учасників, організаторки події, Вікторія Талашкевич та Жанна Сичкар, запрошують всіх, хто цікавиться органічною продукцією, створеною з любов’ю українськими руками. На ярмарку можна буде придбати мило та свічки, створені майстринями і майстрами із міста Кропивницького та Кіровоградської області, а також відвідати безкоштовні майстер-класи для дітей і дорослих.

У нашому місті є багато людей, які  захоплюються виготовленням саме мила та свічок. Тому не гайте час і реєструйтеся! Для цього треба зателефонувати організаторкам ярмарку (Жанна - 066-328-40-48, Вікторія - 050-321-39-19) та розповісти, які саме вироби Ви б хотіли продавати на ярмарку.

Наталка Хандусенко

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges