komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Люди

Адреси аптек м. Знам’янка в рамках Урядової програми «Доступні ліки»

3.08.2017

До Вашої уваги адреси аптек міста Знам’янки, які здійснюють реалізацію медикаментів в рамках Урядової програми «Доступні ліки».

ПАТ «Ліки Кіровоградщини»: 1. Аптека № 171 – м. Знам’янка, вул. Михайла Грушевського (Жовтнева), 16 В; 2. Аптека № 71 – м. Знам’янка, вул. Михайла Грушевського (Жовтнева), 33 Є.

ТОВ медична компанія «ІРІС»: Аптека склад – м. Знам’янка, вул. Матросова, 28 А.

Довідково

За інформацією, директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Олег Рибальченко, з початку реалізації програми «Доступні ліки» в області було виписано 179 тис. рецептів на отримання ліків для 81 тис. пацієнтів.

Також Олег Рибальченко повідомив, що у програмі «Доступні ліки» беруть участь майже 600 аптечних закладів області. Більшість з них розташовані у містах обласного значення (майже 300 аптек).

Загалом, на програму «Доступні ліки» у 2017 році передбачене фінансування у розмірі 17,4 млн. грн. Цього буде достатньо, аби до кінця року на 50% збільшити обсяги виписаних рецептів тим пацієнтам, які вже отримують необхідну лікарську допомогу, – зазначив Олег Рибальченко.

Посадовець зазначив, що зі зміною принципу фінансування амбулаторної ланки, пацієнти отримали можливість самостійно обирати та отримувати в аптечній мережі ліки, що їм призначені лікарем. При цьому, майже усі витрати на придбання лікарських засобів відшкодовуватимуться із державного бюджету. – Більшість лікарських засобів пацієнти отримують безкоштовно, або із незначною доплатою, – зазначив посадовець.

 Підготувала Наталка Хандусенко за матеріалами сайтів: http://zn-rada.gov.ua та http://kr-admin.gov.ua

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges