komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Події

Про перемогу талантів Знам’яського району на Всеукраїнському фестивалі

У Дніпропетровській області, м. Вільногірськ, 18 серпня відбувся Всеукраїнський фестиваль дитячої та юнацької творчості «Гранд–талант-2017», в якому взяли участь талановиті діти та молодь з Кіровоградської, Одеської, Херсонської, Житомирської, Полтавської, Харківської, Запорізької та Чернігівської областей. Всього 387 учасників, серед яких були Софія Невмержицька, учениця Богданівської музичної школи та молодіжний вокально-інструментальний ансамбль «Місто доріг» Знам’янського районного будинку культури. Усі наші учасники повернулися з перемогою: Софія Невмержицька, володарка Гран-Прі фестивалю, яка отримала в подарунок ноутбук, ВІА «Місто доріг» отримав диплом І ступеня у номінації «Вокальні ансамблі». Як це бути переможцями, розповідає Софія Невмержицька та керівник ВІА «Місто доріг» Владислав Москаленко.

Софія Невмержицька у своєму юному віці, 11 років, має багато досягнень: дівчинка впевнено рухається до своєї мрії – виступати на великих сценах України: диплом І ступеню Всеукраїнського конкурсу гри на народних інструментах «Провесінь», учасниця Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики «Червона рута» (м. Кропивницький), брала участь у зимовій Всеукраїнській музичній олімпіаді «Голос країни-діти» (м. Київ).

  • Участь в цьому фестивалі стала особливою для тебе?
  • Мені дуже сподобалося співати перед великою аудиторією. Отримати Гран-Прі, коли серед виступаючих були дуже талановиті та сильні конкурсанти, для мене це серйозна перемога. Я навіть не очікувала цього. Дуже люблю співати, тому завжди користуюся нагодою і беру участь у різних конкурсах та фестивалях. Мрію стати одного дня відомою.
  • Софію, а які пісні ти виконувала?
  • Я виконувала дві пісні: «Je t'aime» Лари Фабіан та «Roar» Кеті Перрі. Мені більше до вподоби ліричні пісні, тим паче у мене ліричне сопрано.

Восени Софія збирається взяти участь у фестивалі сучасної пісні та популярної музики «Червона рута» в м. Маріуполь. Бажаємо їй повернутися з перемогою!

Молодіжний вокально-інструментальний ансамбль «Місто доріг» існує лише три місяці, але у нього вже є перша перемога – це гарний початок. До складу ансамблю входять чотири хлопці (Владислав Москаленко, він же керівник, Андранік  Геворкян, Олександр  Запарій, Дмитро Орлов) та вокалістка Дар’я Валова. Усі вони вже студенти, крім Дмитра, який навчається в 11-му класі.

  • Владислав, ти я к керівник ансамблю, розкажи про свій молодий гурт?
  • Зі своїм другом Олександром Запарієм граємо три роки. А приблизно три місяці тому вирішили створити гурт. Всеукраїнський фестиваль «Гранд–талант-2017» - це наша перша участь як гурту в конкурсі. Було спочатку страшно, тим паче перед виступом не було репетиції. Але під час самого виступу були неймовірні відчуття. Ми виконували дві наші авторські пісні «Вставай Україна» та «Тисяча доріг». У нас талановитий колектив: музику пишемо усі разом, а лірику до неї - як до кого прийде натхнення. Перевагу віддаємо стилю «рок», який зараз популярний серед молоді.
  • «Місто доріг» - цікава назва. Можеш пояснити її значення?
  • Усі ми живемо в різних населених пунктах, де, наприклад, як в музичній школі, нам дають певні знання, але є дороги, за якими ми підемо самі, це буде наш власний вибір.

Мало мати талант, треба бути ще працьовитим, цілеспрямованим та не боятися брати нові горизонти. Усіма цими якостями володіють наші переможці. Тому впевнені, що у нас з вами ще буде привід  пишатися ними!

Наталка Хандусенко                                                                      

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges