komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Події

Яка доля петиції щодо ремонту покрівлі по пров. Толстого 12/36?

6.11.2017

На засіданні Знам’янського виконавчого комітету була розглянута електронна петиція «Капітальний ремонт аварійної покрівлі будинку за адресою: пров. Толстого 12/36», яка набрала достатню кількість підписів – 140.

В електронній петиції, яка була подана 19 червня 2017 року, мешканці даного будинку звернулися до міської влади щодо вирішення проблеми аварійного стану покрівлі, а саме - з проханням виділити кошти на її капітальний ремонт. В 2011 році в даному будинку створено ОСББ, мешканці якого за власні кошти виготовили проектно-кошторисну документацію та надали цей документ до управління житлово-комунального господарства Знам’янського міськвиконкому. Проект 3 рази подавався на розгляд в обласну державну адміністрацію, і кожного разу відповідь була незадовільна. До речі, будинок знаходиться на балансі КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг».

22 вересня на електронну петицію надійшла відповідь, а 2 листопада ініціатива мешканців була розглянута виконавчим комітетом, який вирішив доручити управлінню містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства включити в бюджетний запит на 2018 рік видатки на проходження експертизи кошторисної документації проекту будівництва «Капітальний ремонт покрівлі на житловому будинку по провулку Толстого, 12/36». Члени виконавчого комітету підтримали дане рішення. Отже, що далі?

А далі це питання буде розглянуте на засіданні депутатської профільної комісії з питань ЖКГ та охорони навколишнього природного середовища та на сесії Знам’янської міської ради. Крім цього, існує Положення щодо співфінансування ОСББ, згідно якого 10% від вартості робіт вносять мешканці будинку, а решта коштів  - за рахунок міського бюджету. Тобто, якщо дане питання буде підтримане більшістю голосів депутатського корпусу і включене до бюджету 2018 року, то ремонт покрівлі буде відбуватися на основі співфінансування.

Отже, чи буде ремонт покрівлі будинку по провулку Толстого 12/36 включений до переліку робіт 2018 року? Можливість дізнатися відповідь на це питання буде під час затвердження Знам’янською міською радою бюджету на 2018 рік.

Наталка Хандусенко

 

 

 

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges