komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Події

БЕЗРОБІТНИХ ЗНАМ'ЯНЩИНИ ЗАПРОШУВАЛИ НА РОБОТУ ДО ЯПОНСЬКОГО АВТОГІГАНТА

27.12.2017

Днями, Кіровоградським обласним центром зайнятості було організовано зустріч з безробітними, які перебувають на обліку  у Знамʹянському  міськрайонному центрі зайнятості, з метою презентації ТзОВ «ФуджікураАутомотів Україна Львів».

Завод, який входить до концерну японського автогіганта наразі потребує значної кількості працівників, а саме операторів автоматичних та напівавтоматичних ліній верстатів та установок.

Підприємство пропонує пройти теоретичне та практичне навчання, гарантує легальне працевлаштування, стажування за кордоном, вчасну офіційну заробітну плату від 7 до 10 тис. грн (протягом першого місяця роботи оклад 4 200 грн + 3730 грн бонус для початківців (при тимчасовому працевлаштуванні), 5200 грн + преміальні (за умови постійного працевлаштування).

Іногороднім працівниками забезпечують проживання у гуртожитках, а сімейні пари – у готелях; пільговим 2-разовим харчуванням (6 грн) і безкоштовним перевезенням на підприємство та у зворотному напрямку.

Окрім цього, у компанії діє акція «Приведи друга». Особа, за сприяння якої будуть працевлаштовані на підприємство інші працівники, за два місяці отримає 2000 грн. премії за кожного залученого працівника.

«Жодна компанія не має такої корпоративної єдності як Фуджікура. На сьогодні, на наших двох заводах працює близько 3,5 тис. осіб при потужності, розрахованої до 6 тис. робочих місць. Враховуючи специфіку Західної України ми постійно відчуваємо кадровий голод, тому вирішено залучати працівників з інших регіонів України», – зазначила Вікторія  Торохтій, фахівець з підбору персоналу «Фуджікура».

Крім того, протягом дня В’ячеслав Денищук, рекрутер, спеціаліст по підбору персоналу даної фірми провів в індивідуальному порядку співбесіди з 20 близько безробітними.

Джерело: http://www.dcz.gov.ua/

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges