komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Події

Новорічне свято для дітлахів району – купа вражень та подарунків

29.12.2017

Вчора зал засідань Знам’янської районної державної  адміністрації, перетворившись на місце казкового дійства, був наповнений дитячим сміхом та звуками новорічних пісень – відбувся новорічний ранок для дітей воїнів-учасників АТО, дітей з малозабезпечених, багатодітних сімей, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які потребують особливої уваги. До дітей на свято завітали казкові герої: Лисичка-Аліса, Собачка, Сніговик та Лісовик. І, звичайно, головні герої  - Дід Мороз та Снігуронька. Усі дітлахи отримали подарунки та солодощі, але для цього їм довилося дуже постаратися: вправно водити хороводи, активно брати участь в іграх та порадувати Діда та його онуку новорічними віршиками.

Дітей привітали з новорічними святами заступник голови Знам’янської райдержадміністрації Олена Грінчак та радник голови РДА з питань АТО Володимир Мухуров. Після чого разом з дітлахами водили хороводи навколо ялинки.

Ролі казкових героїв зіграли: Дід Мороз – Олександр Волчок, начальник відділу культури і туризму Знам’янської РДА, Снігуронька - Марина Нагорна, Знам’янський РБК,  Лисичка – Наталія Левицька, бібліотекарка ЦБС, Сніговик – Вікторія Павліченко та Лісовик – Анна Дегтеренко (Пантазіївський СБК).

Своїми враженнями перевтілення у героїв казок діляться Марина Нагорна та Анна Дегтеренко.

Марина Нагорна вже другий рік поспіль грає роль Снігуроньки: «Снігуронька – це такий персонаж, який всиляє в дітей надію, що все ж таки Дід Мороз завітає до них на свято і це відбудеться завдяки зусиллям моєї героїні. Перед новорічними ранками настрій автоматично піднімається, тому що ти йдеш до дітей і даруєш їм свято.»

Анна Дегтеренко цього року зіграла роль Лісовика, але за свій багаторічний досвід участі у новорічних ранках вона зіграла вже багато різноманітних ролей, як чоловічих, так і жіночих: «У мене були різні ролі, а ось Лісовика граю вперше. Звісно, ролі жіночих персонажів даються легше. У створенні костюмів часто допомагає Інтернет, але власна фантазія тут найголовніше. Наприклад, костюм Лісовика був створений напередодні свята – вчора ввечері.»

Після хороводів, ігор, танців та співів настав найжаданіший момент – момент подарунків. Але для цього діти повинні були розповісти Діду Морозу та Снігуроньці віршики. Зрештою, усі діти справилися з цим завданням та отримали різноманітні іграшки та солодощі.

Наталка Хандусенко

 

 

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges