komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Події

Школи Знам’янського району долучилися до акції «Ланцюг єднання»

23.01.2018

Вчора, в День Соборності України, школи Знам’янського району долучилися до акції «Ланцюг Єднання»: шкільний парламент дітей ОНЗ «Богданівська ЗШ ім. І.Г. Ткаченка», ОНЗ «Петрівський НВК І-ІІІ ст.», члени дитячого парламенту ОНЗ «Дмитрівська ЗШ І-ІІІ ст. ім. Т.Г. Шевченка» та філії «Дмитрівська ЗШ І-ІІІ ст.»,  учні філії «Диківська ЗШ».

На VII сесії ХІ скликання Кіровоградського обласного парламенту дітей було прийнято рішення провести акцію «Ланцюг єднання» в рамках відзначення Дня Соборності України. Члени Знам’янського районного парламенту своїм рішенням приєдналися до акції, а потім, у свою чергу, члени шкільних парламентів закладів району. Ось так рішення юних парламентаріїв втілюється масштабним дійством!

У центрі села Дмитрівка члени парламенту ОНЗ «Дмитрівська ЗШ І-ІІІ ст. ім. Т. Г. Шевченка» та філії «Дмитрівська ЗШ І-ІІ ст.» організували «Живий ланцюг Соборності». Також у заході взяли участь працівники сільської ради на чолі з головою Наталією Стиркуль та керівники установ, під час якого були покладені квіти до Пам’ятника загиблим воїнам та вшанована хвилиною мовчання світла пам'ять бійців АТО, які не повернулися зі Сходу.

У приміщенні філії «Диківська ЗШ» учні та вчителі створили «Ланцюг єднання», тримавши в руках прапори України та жовто-блакитні стрічки.  Усі разом заспівали гімн України. Учні ОНЗ «Петрівський НВК І-ІІІ ст.» приєдналися до акції живим ланцюжком з рушниками, який теж супроводжувався співом гімну. Шкільний парламент дітей ОНЗ «Богданівська ЗШ ім. І.Г. Ткаченка» створили ланцюг єдності, щоб заявити всьому світу, що Україна єдина, соборна, неподільна!

Наталка Хандусенко

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges