komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Події

В Україні запустили 4G

31.03.2018

Українські мобільні оператори 30 березня запустили зв'язок зв'язок четвертого покоління у найбільших містах.

Про це йдеться на офіційній сторінці компанії lifecell в Facebook. У повідомленні йдеться про те, що оператор першим запустив в Україні новий стандарт. Щоб підключитися до нового стандарту, потрібні лише SIM-карта і смартфон, що підтримують 4G/LTE. Побачити карту покриття 4G можна за посиланням.

Поки що воно точкове - новий стандарт запущений в ряді найбільших міст: Києві, Дніпрі, Харкові, Запоріжжі, Львові, Полтаві, Сумах, Івано-Франківську, Чернівцях, Одесі та Херсоні.

Компанія Vodafone на своїй сторінці в Facebook повідомила, що Київ, Львів та Харків вже з 4G. Інші великі міста обіцяли підключити вже вчора.

Варто відзначити, що це поки точкове покриття в діапазоні 2600 МГц, основне покриття 4G оператори почнуть розгортати в липні на частоті 1800 МГц.

Запуск перших базових станцій 4G став можливим після того, як Український державний центр радіочастот оголосив, що 30 березня почне видавати компаніям дозвільні документи.

Нагадаємо, мобільні оператори купили частоти 4G в діапазоні 1800 МГц. Загальний обсяг отриманих в ході аукціону на 4G коштів в діапазоні 1800 МГЦ - 5,434 мільярда гривень.

В ході торгів за частоти в діапазоні 1800 МГц компанії переплатили 1,45 млрд понад стартову ціну. За частоти в діапазоні 2400 МГц сумарно держава отримає за ліцензії понад 2,45 млрд гривень. В суммі держава отримала - 7,89 мільярда за 4G.

Джерело: https://www.epravda.com.ua

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges