komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Події

«Кубок міста Знам’янка 2018» - свято бального танцю в нашому місті

14.05.2018

Проведення весною Кубку міста  Знам’янка зі спортивного бального танцю вже стало багаторічною традицією, яку запровадив Знам’янський клуб спортивного бального танцю «Фурор-Данс» (керівники Євген Суботін  та Аліна Вустілка). Цього року, 13 травня, до міста завітали танцювальні клуби з Черкащини (м. Черкаси та м. Сміла) та Кіровоградщини (м. Кропивницький, м. Новоукраїнка та смт. Компаніївка). Вперше участь взяли представники клубу спортивного бального танцю з м. Одеса. Усього у відкритих обласних класифікаційних змаганнях «Кубок міста Знам’янка 2018» за право піднятися на п’єдестал переможців боролися понад 300 спортсменів.

Про цьогорічні змагання розповідає один із організаторів та тренерів Знам’янського клубу спортивного бального танцю «Фурор-Данс» Євген Суботін: «Цього року ми вперше приготували призи переможцям саме від нашого клубу: навушники, портативні колонки та зарядні для мобільних. Усього 60 комплектів. Також вперше в змаганнях беруть участь спортсмени в категорії «Молодь+Дорослі».»

Змагання за «Кубок міста Знам’янка 2018» відбувалися у двох відділеннях: І – діти до категорії Н класу, ІІ – діти категорії  Н класу і вище, кожне  з якого починалося з пораду учасників. Під час відкриття обласних класифікаційних змагань учасників привітали керівництво міста Знам’янка і подарували традиційні смаколики. Також на переможців чекали спеціальні призи від спеціалізованого танцювального магазину Кропивницького «Світ танцю» – сертифікати на придбання їх продукції.

Наталка Хандусенко                                                                           

 

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges