komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Події

У Знам’янці пропонують заснувати Центр реабілітації учасників бойових дій

6.11.2018

Ініціативу заснування  Центр реабілітації учасників бойових дій обговорювали на черговому засіданні Громадської ради. Нагадуємо, що для військових району та міста працює  Центр надання допомоги учасникам АТО Знам'янської РДА, який був заснований декілька років тому і продовжує свою роботу як єдиний в області зі схожих. На сьогодні пропонується розширити роботу та заснувати  таку установу, яка б надавала ще  і медичну допомогу.

З цією ініціативою до членів Громадської ради звернулася психологиня згаданого Центру Олександра Стаднік:


«Я ставлю питання не тільки про допомогу учасникам АТО, а й відкрити реабілітаційне відділення для усіх учасників воєнних дій: воїнів-інтернаціоналістів, миротворців та ін.. Такі люди мають дуже  багато проблем, наприклад, повернення до нормального життя у фізичному та психологічному плані. Звичайно на теренах нашої області працює один з кращих госпіталів для ветеранів, але у ньому дуже велике завантаження. Що пропонуємо зробити ми? Центр, який буде продовжувати реабілітацію після госпіталю: лікувальна фізична культура, масаж, психологічна допомога та ін.. У нашому місті гарне транспортне сполучення, окрім того,  для ветеранів є можливість отримати курсівку у Центральній бальнеологічній лікарні.»


Питання створення Центру для ветеранів бойових дій вже лобіюється на обласному рівні. Членами Громадської ради було підтримано згадано ініціативу відповідним рішенням.

Ольга Полякова

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges