komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Події

Новації в автотехогляді, нові рахунки для сплати ЄСВ: що чекає на українців з 1 травня (частина друга)

3.05.2019

В останній місяць весни почнемо турбуватися про своє житло за новими правилами. Також отримаємо: електронну медичну картку, змінений формат документу про техогляд транспорту, а ЄСВ треба буде платити за іншими реквізитами.

Новації в автотехогляді

З 1 травня паперовий бланк протоколу, що підтверджує успішне проходження транспортним засобом перевірки технічного стану, буде видаватися в комплекті з самоклейною міткою радіочастотної ідентифікації. Власник транспортного засобу зобов’язаний закріпити мітку праворуч вгорі вітрового скла, з внутрішнього боку.

Це нововведення зменшить ризик фальсифікації протоколів ОТК, кажуть у Головному сервісному центрі МВС. Крім того, обіцяють, що таким чином контролюючим органам буде легше перевіряти, чи допущено певний транспортний засіб до участі в дорожньому русі: інформацію з мітки скоро стане можливо зчитувати з відстані за допомогою спеціального технічного устаткування.

Нові рахунки для сплати ЄСВ

У Державній казначейській службі України повідомили, що з 2 травня функціонуватимуть нові рахунки для сплати ЄСВ, відкриті на балансі центрального апарату Казначейства.

До кінця квітня ще можливе використання "старих" рахунків по зарахуванню ЄСВ. А з 2 травня гроші з них повертатимуться платникам, як "нез’ясовані надходження".

Сплачувати ЄСВ треба буде за новими реквізитами рахунків. Дізнатись їх можна у Державній фіскальній службі та Пенсійному фонді.

Перенесення номера телефону

З травня українці зможуть переносити свій номер при зміні оператора. Ця послуга має назву MNP (Mobile Number Portability – перенесення мобільного номера). 

Користувачеві потрібно зареєструватися, надавши SIM-карту та документи (паспорт, права, податковий номер тощо). Після цього потрібно буде подати заявку оператору. Юридичні особи можуть подавати групові заявки на перенесення номера. Після цього абонент отримує нову SIM-карту зі старим номером.

Далі буде

https://konkurent.in.ua/

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges