komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Новина дня

Тільки 2% українців поїдуть у новорічну подорож

28.12.2019

Тільки два відсотки співгромадян відправляться на новорічні свята у подорож. Переважна більшість українців мають намір заощадити. 

Новорічну ніч 67% українців проведуть вдома, 16,5% - в гостях у друзів або родичів, 3% візьмуть участь у публічних святкуваннях і тільки 2% поїдуть в подорож Україною або за кордон. Такими є результати соцопитування, проведеного Фондом "Демократичні ініціативи", передає кореспондент ASPI.

Середня сума, яку українці готові витратити на новорічний стіл, становить 1390 грн. У минулому році цей показник був на рівні 1752 грн. При цьому 23% опитаних заявили, що у них взагалі немає грошей на святкування Нового року.

Виконання бажань розподіляється в такому порядку: здоров'я (49%), мир в Україні (40%), порядок у сім'ї, розуміння близьких (29%), гроші (24%), хороша робота (16%), успіхи дітей (12% ).

При цьому більшість опитаних зізналися, що хотіли б отримати подарунки від Діда Мороза (28%), Святого Миколая (17%) і лише 1% українців чекає подарунків від Санта Клауса.


https://aspi.com.ua/

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges