komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Грошi

Виплати допомоги подовжено без звернень громадян

18.05.2020

З турботою про здоров’я та з метою посилення соціального захисту населення на період карантину уряд України постановив подовжити термін виплати державної соціальної допомоги особам, яким вона була призначена раніше. 

Без звернення громадян буде подовжено виплату державну соціальну допомогу  малозабезпеченим сім’ям, одиноким матерям, на дітей під опікою, тимчасової допомоги  дітям, батьки яких не сплачують аліменти, внутрішньо переміщеним особам. Також у червні будуть подовжені виплати  отримувачам щомісячної грошової допомоги  по догляду за особою з інвалідністю внаслідок психічного розладу, тимчасової державної соціальної допомоги непрацюючій особі, яка досягла загального пенсійного віку. У разі коли отримувачами державної соціальної допомоги особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю, державної соціальної допомоги особам, які не мають права на пенсію, та особам з інвалідністю пропущено термін чергового переогляду у зв’язку з карантином, виплата таких допомог також не буде зупинена.

Слід зауважити, що після відміни карантину буде проведено перерахунок розміру виплаченої державної соціальної допомоги та державної соціальної допомоги особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю, особам, які не мають права на пенсію, та особам з інвалідністю на підставі поданої особою або її законним представником заяви та необхідних документів, у тому числі результатів переогляду. У разі, коли внаслідок  перерахунку не буде підтверджено право  на отримання допомоги або її розмір буде меншим, ніж виплачена під час карантину допомога, надміру виплачені суми допомоги необхідно буде повернути.

Особи, яким виплачуються вказані  види допомоги, в разі зміни обставин, які впливають на визначення права та її розмір, можуть повідомити управління соціального захисту населення райдержадміністрації поштою, електронним зверненням або за телефоном 2-32-20. Звернення надсилаються на адресу: вул. Трудова, 4, м. Знам’янка, 27400.

 

Начальник управління  соціального

захисту населення  райдержадміністрації                             Алла ІВАНОВА

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges