komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Люди

На Копанці пройшов дитячий туристичний зліт

12.06.2017

На території ставу Копанка, 10-11 червня, пройшов туристичний зліт, в якому взяли участь  вихованці клубу джиу-джитсу ГО «ДМО «Нове покоління». Учасники мали змогу відчути себе справжніми туристами: життя в наметах, приготування страв на вогнищі, орієнтування за мапами, проходження різних видів перешкод. У результаті – незабутній досвід та купа позитивних емоцій.

Громадська організація «ДМО «Нове покоління» вже третій рік поспіль організовує такий захід і кожного разу кількість учасників збільшується: так вперше, у 2015 році, їх було лише 30; наступного року, 2016, дітей стало 50, а вже у 2017 – 70. Також, крім дітей, змагалися учасниці з секції фітнесу. Отже, загалом вийшло 7 команд: 6 дитячих і 1 доросла, які пройшли смугу перешкод на відстані 4,5 км та взяли участь у спортивному орієнтуванні.

Своїми враженнями про спортивний захід ділиться Світлана Єфремова, яка була учасницею дорослої команди, а її син Артем, брав участь у наймолодшій команді: «У таких змаганнях ми брали участь вперше. Отримали такі неймовірні враження, що готові змагатися хоч кожного місяця. Я навіть не знаю, кому було найцікавіше, чи дітям чи дорослим, бо азарт переповнював усіх учасників. Взагалі, на мою думку, такі змагання вчать наших дітей згуртованості, бути уважними, підтримувати та допомагати один одного. Мені все сподобалось, і хоч деякі завдання були складними для мене, водночас - це було найцікавіше.»

Також відбулося посвята учасників змагань в туристи, які висловили клятву оберігати природу.  Усі команди отримали подарунки.

Наталка Хандусенко

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges