komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Люди

ЧАС ДЛЯ ЖІНОК ТУТ ЗУПИНЯЄТЬСЯ

 

Для кожної жінки дуже важливо відчувати себе впевненою та гарною.  Ось вже два роки поспіль працівниці салону краси «DIVA» працюють заради того, щоб представниці прекрасної статі міста виглядали на усі сто відсотків. Привітні та по-домашньому гостинні перукарі, майстри манікюру та депіляції зустрічають кожного клієнта.  Команда салону працює заради того, аби  знам’янчанки були задоволеними.

Про те, як захоплення переросло у бізнес розповідає Марина Андросова (власниця салону):

  • Розкажіть про те, як Ви прийшли до того, що зараз маєте власний салон?
  • Скажу відверто, що це була моя мрія. З самого малечку я хотіла мати власну справу, і ось так і сталося. Але для мене було важливо мати не тільки бізнес, а й затишний куточок, де кожна б клієнтка, незалежно від соціального статусу, почувалася б комфортно. Для мене важливо, щоб кожен візитер отримав те, що він бажає.
  • Як виникла ідея заснувати власну справу?
  • Спочатку я працювала вдома і займалася перманентним косметичним татуажем. Звісно, що хочеться постійно розвиватися та йти до чогось більшого. Закінчила курси перукарів у школі Олега Сороки і вирішила, що йтиму далі, не зупиняючись. Потім втупила до ВУЗу за фахом і у березні 2016 року до мене прийшла ідея мати власний салон. Бажання було таким сильним, що вже у травні ми надали послуги першим клієнтам. Звичайно, що шлях був нелегким, але скажу чесно,  коли я бачу посмішки клієнток, які виходять задоволеними з «DIVA», то розумію, що я втілила свою мрію на усі сто відсотків.
  • Які є «родзинки» у Вашому салоні?
  • Найперше це те, що кожен працівник навчається і дуже інтенсивно розвиває новітні технології у нашій установі. Інше те, що ми майже єдиний косметичний заклад, який має дипломованого майстра з косметичного татуажу. Крім того, у нас дуже широкий інноваційний спектр послух по догляду за волоссям: відновлюючі процедури, ламінування волосся, специфічні підживлюючі роботи та ін.

Коли знаходишся у DIVA’’, то час ніби зупиняється. Процес того, як тебе роблять гарною, стає насолодою, і ти почуваєшся найгарнішою у світі. Увага персоналу, плед та філіжанка гарячої кави у зручному кріслі дарують незабутні  хвилини: хочеться приходити знову і знову  до таких по-домашньому «теплих» людей.

Якщо Ви бажаєте отримати наступні послуги: стрижку чоловічу або жіночу, вечірню  та коктельну зачіску, ламінування та оздоровлення волосся, манікюр, депіляцію, татуаж (губи, брови, повіки) звертайтеся до салону “DIVA’’  за адресою:  вул. Матросова, 20,  за телефоном 066 -199- 14-54  чи за посиланнями у соціальних мережах: https://www.instagram.com/_marina_androsova/, https://www.instagram.com/_alina.nails_/, https://www.instagram.com/_salon.diva/

Стаття створена на правах реклами.

Ольга Полякова

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges