komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Дистанційне навчання: як молодий знам’янчанин отримав знання з макроекономіки та IT-технологій

02.12.2020

У період обмежень, пов’язаних із карантином, все більше актуальним стає дистанційне навчання. Можливістю отримати нові знання скористався двадцятидворічний мешканець міста Знам'янка Максим Нікітін.

Під час першої співбесіди з кар'єрним радником Знам'янської міськрайонної філії обласного центру зайнятості було з'ясовано, що молодий чоловік за професію електромонтажник з освітлення та освітлювальних мереж, має трирічний досвід роботи на одному з підприємств Знам'янщини.

Фахівцеві міськрайонної філії складно було не помітити того, що Максим був налаштований на активний пошук роботи, а також має бажання навчатися аби бути затребуваним фахівцем. Тож молодому чоловікові було запропоновано ознайомитися з переліком курсів на онлайн-платформі Coursera, яка є лідером серед платформ онлайн-навчання та пропонує охочим близько 4000 курсів для навчання та підвищення кваліфікації.

Першим напрямком, який обрав Максим, стала макроекономіка. «Цей курс я обрав для того, аби ознайомитись з механізмами функціонування національної економіки на основі макроекономічних моделей, а також навчитися критично осмислювати економічні процеси, що відбуваються у державі», – повідомив Максим.

Після вдалого проходження навчального курсу, безробітний отримав сертифікат міжнародного зразка і, на даний момент, продовжує опановувати на цій же платформі нові знання з програмування та IT-технологій.

Джерело: https://kid.dcz.gov.ua/


Читайте також: У с. Казарня Знам’янського району сталася пожежа

Понад 90 тисяч домогосподарств Кіровоградщини отримали субсидії

Станом на 2 грудня на Знам’янщині на коронавірус захворіла лише одна людина

Слідкуйте за нашими новинами у Facebook та на каналі YouTube

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges