komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

У Знам'янському районі вилучили зброю та набої

11.05.2017

Поліцейські виїхали на виклик про сімейну сварку в одне з сіл Знам’янського району. Під час проведення перевірки з’ясувалося, що господар помешкання зберігає вдома рушницю, боєприпаси різного калібру та порох. 

«Мешканка населеного пункту звернулася до відділу поліції з повідомленням про сварку та погрози з боку свого чоловіка. На місці події в одному з приміщень домоволодіння, де час від часу проживав голова сім’ї, поліцейські виявили предмети, схожі на: мисливську двоствольну рушницю, дерев’яний приклад, набої 16 та 12 калібру, спортивно-мисливські набої калібру 5,6 мм, а також речовину, схожу на порох, вагою близько 250 грамів. Як пояснив чоловік, «арсенал» він знайшов у лісі та зберігав на території власного домоволодіння. Виявлену зброю та набої було вилучено», - розповів начальник Знам’янського відділу поліції Ігор Прохніцький.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю) та вирішується питання щодо повідомлення особі про підозру.

Зловмиснику загрожує покарання – позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

 За матеріалами Знам’янського відділу поліції Кіровоградської області

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges