komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Український Уряд планує запровадити 4G до кінця 2017 року

17.05.2017

Кабінет міністрів України має намір провести конкурс і забезпечити впровадження в Україні технології зв'язку 4G в 2017 році. Відповідні пункти є в презентації проекту плану заходів по цифровому розвитку України у 2017 році.

У проекті плану йдеться, що до кінця IV-го кварталу 2017-го року планується впровадити в Україні технологію мобільного зв'язку 4-го покоління (4G), забезпечивши проведення конкурсу з розподілу радіочастотного ресурсу (РЧР) для 4G в діапазонах 188 МГц і 2600 МГц.

Також до кінця 2017 планується розробити із залученням представників провайдерів план заходів розвитку та використання широкосмугового доступу до мережі Інтернет з урахуванням подолання цифрової нерівності, створення спеціальних фондів і механізмів її подолання, стимулювання державно-приватного партнерства в цій сфері.

До кінця ІІІ кварталу пропонується розробити план заходів щодо стимулювання і підтримки впровадження технології блокчейн в державному секторі і базових секторах промисловості в Україні.

Проект плану передбачає розробку до 2018 року плану заходів щодо стимулювання і підтримки впровадження перспективних та інноваційних технологій, концепцій і методологій в сфері держуправління та інших сферах, зокрема, роботизація, штучний інтелект, хмарні і туманні обчислення, безпілотні і мобільні технології, технології ідентифікації та інші.

Джерело https://hromadske.ua/         

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges