komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Програма"Доступні ліки" ефективно працює у Знам'янському районі

29.06.2017

Обговорення програми "Доступні ліки " зараз актуальне і важливе. Хтось нарікає, хтось задоволено користується запропонованими державою альтернативами. Як у Знам'янському районі? 


Як запевнила Наталія Гречина, головний лікар Знам'янського районного центру первинної медико-санітарної допомоги: "Використання 294 тис. грн., які нині виділені на  2017 рік на район, щомісячно виконується згідно плану. Так на кінець червня вже реалізовано ліків приблизно на 32 тис. грн., такі ж суми були перераховані за попередні травень та квітень. Зрозуміло, як показує практика, цих коштів не достатньо, багато пацієнтів потребує ліків саме за цією новою можливістю і це стосується в першу чергу тих, хто хворіє на цукровий діабет. Ця програма повинна жити і далі, розширювати свої можливості, бажано до 100 тис. на місяць для Знам'янського району. Існують і нарікання, пов'язані з тим, що асортимент ліків неширокий, втім навіть так для дуже багатьох людей району чимало медикаментів реально стали доступнішими."


Оксана Войчишина

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges