komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Питання обгрунтування вартості тарифів на проїзд у Знам'янці відкрите

30.06.2017

Серед багатьох питань 34-ої сесії міськради було і "Про створення тимчасової контрольної комісії для оцінки обгрунтування зміни тарифів на послуги перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах та встановлення економічно обгрунтованих тарифів". 

Питання тарифів на перевезення пасажирів містом не закрите, не зважаючи на те, що тариф залишили на рівні  4 грн. Тепер контрольна комісія у складі депутатського корпусу Знам'янської міської ради буде аналізувати, у чому ж була така нагальна потреба збільшувати вартість?

До складу комісії увійшли депутати: Ігор Грінченко, Олег Антоненко, Костянтин Пастух, Олег Рубан, Людмила Семиніна, Ольга Карнаух, Світлана Філіпова. Очолить тимчасову контрольну комісію депутат Наталія Тишкевич.

Робота тимчасової комісії передбачатиме не лише оцінку обгрунтування зміни тарифів, а й встановлення економічно обгрунтованого тарифу та  здійснення перевірки із залученням незалежних експертів, спеціалістів та членів виконавчого комітету та громадськості.

Про результати перевірки буде повідомлено на сесії міськради.

Оксана Войчишина із сесії міськради

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges