komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

"Чута-фест" чекає  на гостей 19 серпня

3.08.2017

19 серпня у с. Цибулеве у садибі "Гайдамацька січ" відбудеться фестиваль "Чута-фест". Більше про те,що чекати цього року від організаторів заходу, нам розповів Микола Ярчихін: 

"Цьогорічний "Чута-фест" знову збере разом у коло творчих людей Знам'янщини і не тільки. Програма розпочнеться об 11 годині. Буде, як і минулого року, кілька майданчиків творчих майстерень.

На початку виступатимуть фольклорні колективи, за ними свою творчість подарують гурти з козацьким роком. Серед запрошених гурти "Вій" (м. Київ), "Проти течії" (м. Кропивницький), "Партизан-bend". Ми чекаємо на приїзд молодого київського бандуриста Євгена Іваненка. також дивуватиме своїми музичними вміннями  грі на гармошці Сергій Собко з Кривого Рогу. Знайомий нашій аудиторії кропивницький гурт "Ексампея", вони теж обіцяли завітати на свято.

Вже традиційним на "Чута-фесті" буде ярмарок майстрів, які не тільки покажуть, що вони вміють, а й проведуть  майстер-класи. Усім, кого цікавить гончарне мистецтво - ви зможете долучитись до виготовлення глечиків і не тільки разом з Олексієм Дерев'янком.

Окремим напрямком фестивалю стане поетичний, а на художній галявині майстри пензля покажуть свої полотна. Наприкінці свята буде фаєр-шоу."

Оксана Войчишина

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges