komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

В Україні запустили ремонти на виплату

20.08.2017

В Україні запустили програму миттєвого розрахунку на виплату на будматеріали та інші товари для дому та ремонту, завдяки якій ремонт можна оплачувати протягом півроку з незначною переплатою.

Нова програма працює в разі купівлі товарів он-лайн у мережах «Епіцентр» і «Нова Лінія» через сайт 27.ua, а кредитування забезпечується сервісом «Миттєва розстрочка» ПриватБанку. «Тепер ремонт можна зробити відразу, використовуючи період відпусток, а оплачувати витрати рівними частинами до кінця року, – говорить керівник Бізнесу з роботи з торговельними підприємствами Євген Васильцов. – Для цього не потрібно жодних довідок, документів і погоджень, достатньо лише мати картку ПриватБанку, а оформлення кредиту триває 30 секунд, як і звичайна оплата карткою». Щоб оформити покупки на 27.ua у категоріях «Ремонт», «Сад-город», «Інструменти, техніка» та іншихна виплату, покупцеві достатньо вибрати бажаний товар на сайті та спосіб оплати «Миттєва розстрочка», зазначивши реквізити своєї платіжної картки. Після цього потрібно підтвердити операцію за допомогою пароля, що приходить на мобільний телефон клієнта, і отримати підтвердження банку про надання кредиту. Платежі на погашення кредитного договору автоматично списуються з кредитної картки клієнта.

https://privatbank.ua

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges