komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

На старті нового навчального року: Знам'янський район

29.08.2017

До класів шкіл Знам'янського району вперше піде 270 учнів, і це будуть не звичні освітні заклади, а опорні школи та їх філії. 

Всього у районі утворено шість опорних навчальних закладів: Петрівський, Дмитрівський на базі ЗШ №2 ім. Т. Шевченка, Трепівський, Суботцівський,Мошоринський та Богданівський. Всі філії, які ввійдуть до їх складу, матимуть такі ж самі  освітні програми, і учбовий процес в них ніяк не різнитиметься від загальноукраїнського.

Щодо першачків, то цього року не буде перших класів у Макариській та Новороманівській школах, адже діток відповідного віку недостатня кількість, натомість у Богданівській і Суботцівській школах сформовано по два перших класи.  До десятих класів району  піде 110 учнів, але у с. Диківка такого класу не буде.

На сьогодні вирішується питання, щоб всі діти району  за потреби підвозились до шкіл.

Як запевнила начальник відділу освіти Знам'янської РДА Віта Сидоренко:" Забезпеченість підручниками має бути до 1 вересня у повному об'ємі".

З початку нового навчального року усі дітки у школах будуть харчуватись з розрахунку 10 грн. на особу.

Враховуючи реформаторські зміни у системі освіти, за інклюзивною формою у Знам'янському районі з 1 вересня займатиметься 22 дитини, а всього 44 особи матимуть індивідуальну форму навчання.

Оксана Войчишина

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges