komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

«МАГІЯ СХІДНОГО ТАНЦЮ» У ЗНАМ’ЯНЦІ

20.10.2017

Танцівниці танцювального клубу «Лейла»  проявили ініціативу і організовують благодійний концерт «Магія східного танцю». Невипадково кажуть: «Краса врятує світ».    Благодійний захід відбудеться заради підтримки Ірини Мариненко, яка має діагноз: саркома тіла матки. Тож, під час концерту, краса танцю допоможе наблизитися Ірині на крок до свого одужання.

Детальніше про ідею заходу розповідає одна з організаторок Інна:


«Ідея нашого концерту в тому, щоб донести до кожного глядача, що східний танець – це гарно. Окрім того його краса може нести код доброти та здоров’я.  Саме тому ми вирішили з танцівницями ТК «Лейла» допомогти хворій дівчинці Ірині Мариненко. Адже, східний танець – це краса, здоров’я та позитивне налаштування на краще майбутнє.  Кожен той, хто забажає відвідати захід, повинен придбати квиток, частина коштів від продажу якого підуть на лікування Ірини».


Учасниками концерту стануть гості з декількох міст Кіровоградської області: Кропивницького, Олександрії, Знам’янки. Наше місто відвідають  танцівниці Студій східного танцю «ZLATINA» та «НАДІНА».

Концерт відбудеться 11 листопада 2017 року о 18 годині у міському Палаці культури. Прийдіть і долучіться до краси та грації, підтримавши Ірину Мариненко. Придбати квитки можна, звернувшись до організаторів.

Ольга Полякова

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges