komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

ПІДТРИМАЙТЕ ЛЮДЕЙ, ЯКІ МАЮТЬ СИНДРОМ ДАУНА: ОДЯГНІТЬ РІЗНІ  ШКАРПЕТКИ ЗАВТРА

20.03.2018

21 березня щорічно у всьому світі відзначають Міжнародний день людини з синдромом Дауна. День і місяць для цієї події були обрані зовсім не випадково — вони символічно позначають природу синдрому Дауна: мова йде про 3 (замість 2-х, як зазвичай у людини) копії 21-ї хромосоми.

Аби привернути увагу до інакшості, однак не меншовартості людей з синдромом Дауна по всьому світу в цей день проходить акція "LOTS OF SOCKS". Долучитися до неї просто: треба одягти різнокольорові, непарні чи просто яскраві шкарпетки. Таким чином ви продемонструєте свою солідарність з людьми з непарною хромосомою, й водночас звернете на себе увагу перехожих, зрозумієте, як це — бути не таким, як більшість.

Декілька років поспіль флешмоб "LOTS OF SOCKS" набув загальнообласного масштабу у нашій області та всеукраїнського у соціальних мережах. 

Шановні знам’янчани! Підтримайте «особливих» сонячних людей та надягніть завтра різнокольорові шкарпетки. Зробіть фото і розмістіть у соціальних мережах.

Ольга Полякова

За матеріалами - http://www.uamodna.com 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges